Nyheter

    Justin Gainsford - Fine Art Fotografering

I NYHETER / INTERVJUER / AKTIVITETER


Nedan är en sammanfattning av de aktiviteter och omnämningar kring mina aktiviteter som artistisk fotograf som jag tror kan vara intressanta att läsa eller känna till.

ICE ART FOTOUTSTÄLLNING PÅ ALVIKSTORPET


November 2018


Den 17-18 november 2018 ställde jag ut tillsammans med Git Lidberg på Alvikstorpet i Bromma (Stockholm). Git kommer att ställa ut målningar på fåglar på skiffer och trä. För den här utställningen kommer jag att ställa ut bilder på iskonst. Mina bilder är både tankeväckande och öppna för egna tolkningar. En sak som är värd att nämna är att bilderna inte är photoshoppade.


Till Alvikstorpet

INTERVJUAD AV PORTRAITPRO


Juni 2018


Jag intervjuades av den engelska foto bloggen PortraitPro tidigare i år. Artikeln handlar om vad som fick mig att börja fotografera samt vart min inspiration kommer ifrån. För den som är intresserad går det att läsa lite om mitt intresse för fotografering. PortraitPro är i övrigt en intressant blogg att följa för alla som är fotointresserade.


Läs intervjun på PortraitPro 

UTSTÄLLNING PÅ WAXHOLMS HOTELL


April 2018


Under hela maj månad ställer jag ut en serie artistiska fotografier på Waxholms Hotell ute i Vaxholm. Temat är "Vågor" och består av bilder från lugnt, stormigt och udda vattenformationer.


Besök Waxholms Hotell

STOCKHOLM WATER PHOTOGRAPHY "SHIFTING LIGHTS" PHOTO EXHIBITION


Januari 2018.


Under två dagar i slutet av januari var jag en av 7 fotografer från Stockholm Water Photography som arrangerade och ställde ut i ett gemensamt tema. Tanken var att skapa ett gemensamt tema där alla fotografer fick ställa ut enligt sina egna tolkningar av vad "Shifting Lights" innebar för dem.

 

KONTAKT


          Tel: +46 (0)76 248 6502

FOLLOW


Facebook

MY BELIEF

Only when an image is printed can you really appreciate its beauty.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.