Nyheter

I NYHETER / INTERVJUER / AKTIVITETER

 

Nedan är en sammanfattning av de aktiviteter och omnämningar kring mina aktiviteter som artistisk fotograf som jag tror kan vara intressanta att läsa eller känna till.

ICE ART FOTOUTSTÄLLNING PÅ ALVIKSTORPET

 

November 2018

 

Den 17-18 november 2018 ställde jag ut tillsammans med Git Lidberg på Alvikstorpet i Bromma (Stockholm). Git kommer att ställa ut målningar på fåglar på skiffer och trä. För den här utställningen kommer jag att ställa ut bilder på iskonst. Mina bilder är både tankeväckande och öppna för egna tolkningar. En sak som är värd att nämna är att bilderna inte är photoshoppade.

 

INTERVJUAD AV PORTRAITPRO

 

Juni 2018

 

Jag intervjuades av den engelska foto bloggen PortraitPro tidigare i år. Artikeln handlar om vad som fick mig att börja fotografera samt vart min inspiration kommer ifrån. För den som är intresserad går det att läsa lite om mitt intresse för fotografering. PortraitPro är i övrigt en intressant blogg att följa för alla som är fotointresserade.

 

UTSTÄLLNING PÅ WAXHOLMS HOTELL

 

April 2018

 

Under hela maj månad ställer jag ut en serie artistiska fotografier på Waxholms Hotell ute i Vaxholm. Temat är "Vågor" och består av bilder från lugnt, stormigt och udda vattenformationer.

 

STOCKHOLM WATER PHOTOGRAPHY "SHIFTING LIGHTS" PHOTO EXHIBITION

 

Januari 2018.

 

Under två dagar i slutet av januari var jag en av 7 fotografer från Stockholm Water Photography som arrangerade och ställde ut i ett gemensamt tema. Tanken var att skapa ett gemensamt tema där alla fotografer fick ställa ut enligt sina egna tolkningar av vad "Shifting Lights" innebar för dem.

KONTAKT

Tel: +46 (0)76 248 6502

FOLLOW

Facebook

MY BELIEF

Only when an image is printed can you really appreciate its beauty.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.