Foto

Nyhet! Justin_nomadic på Instagram

 

Sedan början av februari publicerar jag foton på Instagram på Justin_nomadic. Många foton som inte syns på den här hemsidan kommer att postas på IG. Följ gärna! ;)

 

Det kanske låter ironiskt eller att man är en retroaktiv dinosaurie att man först nu "upptäcker" Instragram. Det kan tyvärr inte vara längre från sanningen. Instagram är välkänt men jag har personligen inte varit överförjust i plattformen då man missar detaljer och inte får samma känsla för foton i mindre format. Det är något jag numera kommit över.

 

 

Kommande Utställningar

 

I dagsläget är två nya utställningar i görningen. Den första troligtvis i juni och en till mot hösten. Så fort lokaler och datum är fastställda kommer jag att släppa tider och plats här.

TIDIGARE UTSTÄLLNINGAR

Alvikstorpet, 2018

Båtviken, 2017

7A, 2017

Frappino, 2016

NÅGOT FÖR ALLA

 

Från kontorslokaler till hem, mina foton hänger på väggar i Stockholm, Sydney, New York, London, Köpenhamn, Bryssel mm.

 

Om du letar efter en harmonisk och unikt foto till dig själv eller en vän, något för hemmet eller kontoret, finns motiven och storlekarna att hitta. Det går att arrangera skräddarsydda storlekar och andra material utöver vanligt tryck, skicka gärna ett mail på "Kontakt" sidan med en beskrivning av vad du letar efter.

 

Länk till galleriet

 

KONTAKT

Tel: +46 (0)76 248 6502

FOLLOW

Facebook

MY BELIEF

Only when an image is printed can you really appreciate its beauty.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.