Fotoutställningar

FOTOUTSTÄLLNINGAROM: Mina uställningar har främst varit i Stockholmsområdet hittills men jag är öppen för utställningar runtom landet. Skicka mig ett email på justin @ justingainsford.com om ni har frågor gällande tidigare och kommande fotoutställningar. Mitt mobilnummer finns även längst ner på sidan.


Hej och tack välkommen! Min hemsida visar främst foton från tidigare utställningar. Och här kommer alla foton vara i mycket låg kvalité samt med tydlig vattenstämpel för att skydda bildernas integritet. Jag får ofta frågor om vilka foton jag valt att ställa ut på tidigare utställningar och tänker att det här är ett bra sätt att få inblick i mitt arbete. I dagens snabba mediakultur där artistiska foton granskas och sedan glöms bort på bara ögonblick har jag valt att inte visa upp något galleri. Om ni vill se fler exempel på min konst och inriktning rekommenderar jag istället gärna mitt Instagram konto som är justin_nomadic.


Med start 2015 har jag hållit minst en fotoutställning per år. Under 2018 har jag haft flest utställningar hittills, 4 st. Den första i Umeå under vintern. En på våren tillsammans med andra fotografer från Stockholm Water Photography, en egen utställning under juni månad och en delad utställning tillsammans med en naturmålare under hösten. Nästa utställning blir till vår/sommar 2019.


Alla utställningar jag har kräver mycket tid och förberedelse. För att få till en ypperlig utställning kräver kag mycket från migsjälv och en hög kvalité på foton som ställs. Det är givetvis också väldigt viktigt att alla bilder följer ett gemensamt tema på utställningar. Om ni vill få information om nästa utställning skicka mig antingen ett email eller välj att följa mitt Instagram konto.

    Justin Gainsford - Fine Art Fotografering

TIDIGARE UTSTÄLLNINGAR


I kronologisk ordning

1) 2015 - Café Frappino, Stockholm

2) 2016 - Minneberg, Stockholm (tillsammans med Stockholm Water Photography)

3) 2017 - 7A Kontorshotell, Stockholm

4) 2018 - Företagshotellet Leia, Umeå

5) 2018 - Alvikstorpet, Stockholm (tillsammans med Stockholm Water Photography)

6) 2018 - Waxholms Hotell, Vaxholm

7) 2018 - Alvikstorpet, Stockholm

8) 2019 - To Be Announced :)

KONTAKT


          Tel: +46 (0)76 248 6502

FOLLOW


Facebook

MY BELIEF

Only when an image is printed can you really appreciate its beauty.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.